Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Clapeta antirefulare Staufix SWA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Va prezentam valva de protectie impotriva refluxului de apa Staufix SWA, un produs de incredere de la Kessel destinat gestionarii apelor uzate fara continut de dejectii. Aceasta este ideala pentru dusuri, lavoare si masini de spalat.

Siguranta dubla cu doua clapete auto-inchidere: In cazul aparitiei refluxului de apa, clapeta exterioara se inchide in mod sigur, iar a doua clapeta ofera o securitate suplimentara. Sistemul poate fi, de asemenea, blocat cu o inchidere de urgenta actionata manual.

Versatilitate de instalare: Staufix SWA este disponibila in doua versiuni - pentru instalare intr-un tub de drenaj expus si pentru instalare in placa de pardoseala, unde puteti alege intre un capac negru sau un capac care poate fi placat cu gresie.

Retrofitting simplu: Valva de reflux Staufix SWA poate fi retrofitata cu kiturile de conversie Staufix FKA si Pumpfix F - chiar si atunci cand este deja instalata.

Staufix SWA reprezinta o solutie robusta si eficienta pentru gestionarea apelor uzate, oferind o protectie fiabila impotriva refluxului de apa. Cu posibilitatea de a fi retrofitata si cu o versatilitate de instalare, Staufix SWA este gata sa va ofere o solutie de incredere pentru nevoile dumneavoastra de drenaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura