Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dopuri / Opritoare pentru tevi U

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VAPO
Out Of stock
Descriere
Dopurile de tevi U de la Vapo sunt instrumente eficiente si de incredere, concepute pentru a etansa sau a bloca rapid si fiabil sistemele de drenaj, conductele, canalizarile si gurile de scurgere.

Acestea sunt folosite in principal in timpul lucrarilor de reparatie si intretinere, in caz de accidente si pentru testarea etanseitatii cu apa sau aer, conform DIN EN 1610, a canalizarilor si sectiunilor de tevi noi sau reparate.

Utilizare eficienta: Dopurile de tevi U sunt instrumente eficiente pentru efectuarea testelor de scurgere a aerului sau a apei.
Rezistenta la conditii extreme: Dopurile de tevi U sunt fabricate din cauciuc de calitate, intarit cu tesatura, rezistand la conditii meteorologice, temperaturi de la -30 C la 80 C, utilizare si ape reziduale, si prezinta o rezistenta medie la substante chimice.
Diverse dimensiuni: Aceste dopuri acopera o gama de diametre de tevi de la 40 la 1600 mm, toate rezistand la o presiune de retur de 1 bar sau 0,5 bar.
Calitate garantata: Dopurile de tevi U sunt produse de VAPO, o companie cu sediul in Republica Ceha, cu peste 25 de ani de experienta in domeniu si certificata ISO 9001.

Dopurile de tevi U de la VAPO reprezinta o solutie de incredere si eficienta pentru nevoile de etansare si testare a tevilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura