Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dopuri / opritoare pentru tevi de inalta presiune UU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VAPO
Out Of stock
Descriere
Dopurile / Opritoare pentru tevi de inalta presiune UU (cu armatura Kevlar) de la Hidroflux sunt solutia ideala pentru situatiile in care dopurile standard de etansare pentru tevi nu pot fi utilizate din cauza contrapresiunii ridicate.

Aceste dopuri de tevi de inalta presiune sunt recomandate pentru a face fata presiunilor mari, datorita armaturii speciale Kevlar folosite in toate dopurile.

Avantajele includ:

Rezistenta sporita: Armatura speciala Kevlar asigura o presiune de exploatare mai mare, facand aceste dopuri ideale pentru situatii cu contrapresiune ridicata.
Versatilitate: Dopurile sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, cu diametrul liniei standard de produse variind de la 50 la 600 mm, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de aplicatii.
Calitate garantata: Produsele sunt fabricate de Hidroflux, parte a Grupului Kirchhof, o companie cu o reputatie solida in domeniul solutiilor pentru reabilitarea fara sapatura.

Dopurile de tevi de inalta presiune UU (cu armatura Kevlar) de la Hidroflux reprezinta o solutie de incredere si eficienta pentru nevoile de etansare a tevilor in conditii de contrapresiune ridicata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura