Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piesa de vizitare Controlfix

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Produsul "Controlfix" de la Kessel este o piesa de vizitare indispensabila pentru un acces rapid la conductele de apa uzata. Aceasta se monteaza in conducta de apa uzata la intervale regulate si este dotata cu dispozitive de inchidere rapida din material plastic, permitand o deschidere rapida si o curatare usoara. In plus, chiar si in stare montata, piesa poate fi echipata cu o clapeta antirefulare completa.

Avantajele produsului includ posibilitatea de a fi incastrat in pardoseala cu ajutorul unei piese de prelungire cu flansa centrala si hidroizolatie elastomerica, inclusiv in beton impermeabil. De asemenea, dispune de o functie de drenaj integrata care asigura ca apa de suprafata, de exemplu in cazul spargerii unei tevi, este pompata in canalizare, impotriva refularii.

Produsul poate fi reechipat cu clapete antirefulare Staufix SWA, Staufix FKA si instalatia de pompare antirefulare Pumpfix F, chiar si dupa multi ani de la instalare. In plus, KESSEL ofera solutii individuale pentru cerinte deosebite in ceea ce priveste forma, functia si dimensionarea clapetelor antiretur.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura