Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatie de pompare antirefulare Pumpfix F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Va prezentam statia de pompare impotriva refluxului de apa Pumpfix F, o solutie unica de la KESSEL.
Aceasta este mai mult decat o simpla valva de reflux, fiind capabila sa pompeze impotriva refluxului de apa, asigurand astfel o protectie de incredere impotriva acestuia.
Functionare hibrida: Pumpfix F este singura valva de reflux care in mod normal utilizeaza panta naturala catre canalizare. In cazul unui reflux de la canalizare, pompa se activeaza automat pentru a asigura drenarea fiabila impotriva presiunii de reflux.

Versatilitate de instalare: Pumpfix F este disponibila in doua versiuni - pentru instalare intr-un tub de drenaj expus si pentru instalare in placa de pardoseala, unde puteti alege intre un capac negru sau un capac care poate fi placat cu gresie.

Sistem de auto-diagnosticare: Sistemul are o unitate de control Comfort gata de conectare, cu un sistem de auto-diagnosticare SDS, un afisaj pentru afisarea starii de functionare si informatiilor de intretinere, precum si o optiune de conectare pentru sistemele de control centralizate. Poate fi conectat fara necesitatea unui electrician.
Pumpfix F reprezinta o solutie inovatoare si eficienta pentru gestionarea apelor uzate, oferind o protectie de incredere impotriva refluxului de apa. Cu functionalitatea sa hibrida unica si versatilitatea de instalare, Pumpfix F este gata sa va ofere o solutie de incredere pentru nevoile dumneavoastra de drenaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura