Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv de recuperare spiral

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Acest instrument este ideal pentru lucrarile la conductele verticale. Prin intermediul unui sistem patentat de recuperare a spiralului (cu ajutorul unor cleme), spiralele sunt automat introduse sau retrase din conducta prin comutarea stanga-dreapta a masinii de curatare a tevilor. Acest lucru asigura o manevrare foarte usoara.

Compatibilitate

Dispozitivul este potrivit pentru spirale de 22mm. Pentru spirale de 16mm si 32mm, exista versiuni speciale (va rugam sa ne intrebati).
Mecanism de recuperare
Mecanismul de recuperare este conectat rapid si in siguranta cu tubul de ghidare prin intermediul unui bolt de fixare. Prin simpla basculare a unui levier, se realizeaza un pasaj liber al spiralei prin dispozitiv, permitand astfel introducerea rapida a spiralei in conducta verticala.
Tubul de ghidare
Tubul de ghidare poate fi folosit fara mecanismul de recuperare: ca un simplu tub de protectie impotriva deteriorarii conductei de intrare.
Stativul
Stativul este pliabil si extensibil. In acesta poate fi prins tubul de ghidare. De asemenea, poate fi folosit ca suport pentru masina de curatare a tevilor - important, de exemplu, pentru gaurile de curatare in conducte situate sub plafoanele subsolului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura