Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spirale standard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Spiralele standard RIS sunt componente esentiale pentru echipamentele de curatare a tevilor, oferind eficienta si fiabilitate in procesul de curatare.
Standardspirale, normale Ausfhrung
Aceste spirale standard sunt disponibile in diferite dimensiuni, pentru a se potrivi cu o gama larga de diametre de tevi. Avem disponibile spirale de 16 mm, 22 mm si 32 mm, cu lungimi de 2 m sau 4 m.
Standardspirale, normale Ausfhrung mit Kern
Aceste spirale standard vin cu un miez adaugat, pentru o durabilitate si o rezistenta sporite. Avem disponibile spirale cu miez de 16 mm, 22 mm si 32 mm, cu lungimi de 2 m sau 4 m.
Standardspirale, starke Ausfhrung
Aceste spirale standard sunt de o constructie mai robusta, pentru a face fata celor mai dificile sarcini de curatare. Avem disponibile spirale robuste de 16 mm, 22 mm si 32 mm, cu lungimi de 2 m sau 4 m.
Standardspirale, starke Ausfhrung mit Kern
Aceste spirale standard robuste vin cu un miez adaugat, pentru o durabilitate si o rezistenta sporite. Avem disponibile spirale robuste cu miez de 16 mm, 22 mm si 32 mm, cu lungimi de 2 m sau 4 m.

Spiralele standard RIS sunt componente esentiale pentru echipamentele de curatare a tevilor, oferind eficienta si fiabilitate in procesul de curatare. Acestea sunt acum disponibile la Hidroflux.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura