Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Duza Uniflex Skid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Uniflex Skid: Echipamentul de centralizare in tuburi pentru performante maxime

Uniflex Skid este un dispozitiv proiectat pentru centralizarea in tuburi, oferind o ajustabilitate continua prin cresteri de 1/16 in intervalul sau de operare. Avand un filet NPT de 1 in partea frontala, acesta este compatibil cu cele mai multe duze de curatare, rotative si de curatare radiala. Uniflex Skid vine standard cu un pivot la presiune mare.

Ideal pentru tuburi rotunde si de forma ovala, Uniflex Skid beneficiaza de mecanica fluidelor 3D si este aprobat pentru utilizarea cu apa reciclata.

Specificatii produs Uniflex Skid: Partea 2602, cu conexiune pentru furtun de 1", este potrivita pentru tuburi cu diametre intre 10" si 20". Dimensiunile sunt 25.59" x 9.25" si greutatea de 33.06 lbs. Include 3 duze de jeturi din spate. Partea 2601, tot cu conexiune pentru furtun de 1", este potrivita pentru tuburi cu diametre intre 6" si 12". Dimensiunile sunt 15.74" x 5.31" si greutatea de 15.43 lbs. Include de asemenea 3 duze de jeturi din spate.

Cu Uniflex Skid, eficienta si versatilitatea sunt la indemana, indiferent de nevoile dvs. specifice de curatare a tuburilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura